ДОЈДЕТЕ ЗА ДЕЛОВИ
ОСТАНЕТЕ ЗА УСЛУГАТА

+389 34 345 981

Со што се занимаваме

Wholesale of spare parts for vehicles

Продажба на делови за возила

 • Коли
 • Комбиња
 • Камиони
 • Тешки возила
Vehicle service & diagnostics

Дијагностика и сервис на возила

 • Коли
 • Комбиња
 • Камиони
Production of liquids for vehicles

Производство на течности за возила

 • Aus 32 AB – AdBlue
 • Дестилирана вода
 • Антифриз
 • Течност за ветробран

Широк спектар на оригинални делови за возила на едно место

Професионална дијагностика и обучени механичари

Сертифицирани производи со висок квалитет за вашето возило

КАТАЛОЗИ ЗА ДЕЛОВИ
ОРГАНИЗИРАНИ ПО ГРУПИ

Ние сме секогаш тука за Вас со нашата широка палета на производи која е составена од високо квалитетни и оригинални производи. Кликнете на линкот за да го превземете каталогот.

ВИСОКО КВАЛИТЕТНИ ТЕЧНОСТИ
ОД НАШЕТО ПРОИЗВОДСТВО

Одржувајте го вашето возило со нашите производи со оригинална формула. Намалете ја количината на аеро загадување која настанува од дизел моторите со нашиот AUS 32 AB – AdBlue. Секогаш користете дестилирана вода за да спречите собирање на минерални наслаги во млазниците за прскање и пумпата на вашиот автомобил. Одржувајте го ветробранот чист во лето и зима. Спречете да не пукне куќиштето поради експанзија кога водата замрзнува со избирање на најдобар антифриз за вашето возило.

ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ

Со возбуда објавуваме дека наскоро ќе ја преселиме нашата компанија на нова локација

Oбјавуваме дека заради нашиот извонреден раст, се префрламе на нова локација на 1 септември. Истата пријателска услуга ќе продолжиме да ја нудиме на нашата нова адреса на булеварот ...

ВО МОМЕНТОТ НА ПРОМОЦИЈА