Новости

АБ Новоселски започна процес на ребрендирање

2020-05-29T00:02:41+02:00

Како луѓето така и компаниите се менуваат со текот на времето и кога тоа се случува тогаш редизајнот на брендот станува неопходен. Бидејќи ...

АБ Новоселски започна процес на ребрендирање2020-05-29T00:02:41+02:00

Со возбуда објавуваме дека наскоро ќе ја преселиме нашата компанија на нова локација

2020-06-07T13:32:22+02:00

Oбјавуваме дека заради нашиот извонреден раст, се префрламе на нова локација на 1 септември. Истата пријателска услуга ќе продолжиме да ја нудиме на ...

Со возбуда објавуваме дека наскоро ќе ја преселиме нашата компанија на нова локација2020-06-07T13:32:22+02:00