Здраво, ние сме АБ Новоселски, компанија која е присутна на пазарот повеќе од 20 години. Имаме продавници во четири градови во Македонија, вклучувајќи го и магацинот за диструбиција од 4000 m2 во Струмица – место каде има повеќе од 10000 делови и 20 луѓе персонал.

Вршиме продажба на големо и мало на делови и аксесоари за автомобили и камиони, од механички делови до најразлични потрошни материјали.

Нашата филозофија е да се обезбедат „Делови за сите возила“ – не само по ниска цена туку и по најдобар можен квалитет. Располагаме со залиха на делови од сите главни производители, што гарантира дека го имаме она што го сакате.

Исто така, специјализирани сме за работилнички потрошен материјал, опрема за сервис и дијагностика и специјализиран рачен алат.

30 ГОДИНИ

ПРИСУТНИ НА ПАЗАРОТ

50 ВРАБОТЕНИ

И СЕУШТЕ РАСТЕМЕ

6 ГРАДОВИ

ВО МАКЕДОНИЈА

4000 m2

МАГАЦИН

10000 ДЕЛОВИ

СЕКОГАШ ДОСТАПНИ

45+ БРЕНДОВИ

И СЛЕДУВААТ УШТЕ ПОВЕЌЕ