Përshëndetje, ne jemi AB Novoselski, kompani që është e pranishme në treg për më shumë se 20 vjet. Ne kemi dyqane në katër qytete në Maqedoni, përfshirë dhe depon e shpërndarjes prej 4000 m2 në Strumicë – vend ku ka me më shumë se 10,000 pjesë dhe një personel prej 20 punonjësish.

Kryejmë shitje me shumicë dhe pakicë të pjesëve dhe aksesorëve për makina dhe kamionë, nga pjesët mekanike, deri te materialet e ndryshme të konsumit.

Filozofia jonë është të sigurohen “Pjesë për të gjitha automjetet” – jo vetëm me një çmim të ulët, por edhe me cilësinë më të mirë të mundshme. Ne kemi një stok të pjesëve nga të gjithë prodhuesit kryesorë, i cili garanton se ne kemi atë që ju dëshironi.

Gjithashtu, ne jemi specializuar për materiale konsumi në punëtori, pajisje për servisim dhe diagnostikim, si dhe për vegla të specializuara të dorës.

30 VJET

TË PRANISHËM NË TREG

50 PUNONJËS

DHE AKOMA RRITEMI

6 QYTETE

NË MAQEDONI

4000 m2

DEPO

10000 PJESË

GJITHNJË TË DISPONUESHME

45+ MARKA

DHE PASOJNË EDHE MË SHUMË