Проверката на течностите во вашиот автомобил е одличен начин да го задржите истиот во добра форма помеѓу главните сервисирања. Тоа е ефтин и едноставен начин за да се спречи абење или оштетување на моторот и да заштедите пари при купување на авто делови. Иако проверката на течностите во вашиот автомобил е прилично јасен процес, потребно е да се знае како се прави тоа.

AUS 32 AB

AdBlue®

Намалете ја количината на аеро загадување која настанува од дизел моторите со нашиот AdBlue®.

Пакување на производот
1 L
5 L
10 L
1 T

ДЕЈОНИЗИРАНА
Дестилирана вода

Секогаш користете дестилирана вода за да спречите собирање на минерални наслаги во млазниците за прскање и пумпата на вашиот автомобил.

Пакување на производот
1 L
5 L
10 L
1 T
Windshield - Summer

ЛЕТНА ТЕЧНОСТ
Ветробранско стакло

Прашина, бубачки и други нечистотии можат брзо да се наталожат на Вашето ветробанско стакло. Валканиот ветробран може да ви го попречи погледот додека возите и да го направи Вашиот автомобил да изгледа запустен. Одржувајте го ветробранското стакло чисто во лето и во зима.

Пакување на производот
1 L
5 L
10 L
1 T
Windshield - Winter

ЗИМСКА ТЕЧНОСТ
Ветробранско стакло

Прашина, бубачки и други нечистотии можат брзо да се наталожат на Вашето ветробанско стакло. Валканиот ветробран може да ви го попречи погледот додека возите и да го направи Вашиот автомобил да изгледа запустен. Одржувајте го ветробранското стакло чисто во лето и во зима.

Пакување на производот
1 L
5 L
10 L
1 T
Antifreeze G11 -36

АНТИФРИЗ
G11 -36°C

Спречете пукање на резервоарот поради експанзија од замрзнување на водата одбирајќи го најдобриот антифриз за Вашето возило.

Пакување на производот
1 L
5 L
10 L
1 T
Antifreeze G11 -100

АНТИФРИЗ
G11 -100­­°C

Спречете пукање на резервоарот поради експанзија од замрзнување на водата одбирајќи го најдобриот антифриз за Вашето возило.

Пакување на производот
1 L
5 L
10 L
1 T
Antifreeze G12 -36

АНТИФРИЗ
G12 -36°C

Спречете пукање на резервоарот поради експанзија од замрзнување на водата одбирајќи го најдобриот антифриз за Вашето возило.

Пакување на производот
1 L
5 L
10 L
1 T
Antifreeze G12 -100

АНТИФРИЗ
G12 -100­­°C

Спречете пукање на резервоарот поради експанзија од замрзнување на водата одбирајќи го најдобриот антифриз за Вашето возило.

Пакување на производот
1 L
5 L
10 L
1 T
Antifreeze G13 -36

АНТИФРИЗ
G13 -36°C

Спречете пукање на резервоарот поради експанзија од замрзнување на водата одбирајќи го најдобриот антифриз за Вашето возило.

Пакување на производот
1 L
5 L
10 L
1 T
Antifreeze G13 -100

АНТИФРИЗ
G13 -100­­°C

Спречете пукање на резервоарот поради експанзија од замрзнување на водата одбирајќи го најдобриот антифриз за Вашето возило.

Пакување на производот
1 L
5 L
10 L
1 T