Kontrollimi i likuidëve në makinën tuaj është një mënyrë e shkëlqyeshme për ta mbajtur atë në gjendje të mirë midis servisimeve të mëdha. Kjo është një mënyrë e lirë dhe e thjeshtë për të parandaluar konsumimin dhe dëmtimin e motorit dhe për të kursyer para gjatë blerjes së pjesëve të makinës. Edhe pse kontrollimi i likuideve në makinën tuaj është një proces mjaft i qartë, ju duhet të dini se si ta bëni atë.

AUS 32 AB

AD Blue®

Ulni sasinë e ndotjes së ajrit të shkaktuar nga motorët diesel me AdBlue® tonë.

Paketim i produktit
1 L
5 L
10 L
1 T

I DEIONIZUAR
Distiluar Ujë

Gjithmonë përdorni ujë të distiluar për të parandaluar grumbullimin e shtresave të mineraleve në grykën e spërkatësve dhe pompën e makinës suaj.

Paketim i produkti
1 L
5 L
10 L
1 T
Windshield - Summer

LIKQT VERS
Xham i përparmë

Pluhuri, insektet dhe papastërtitë e tjera mund të mblidhen shpejt në xhamin tuaj të përparmë. Xhami i përparmë i ndotur mund të bllokojë pamjen tuaj gjatë vozitjes dhe mund ta bëjë makinën Tuaj të duket si e braktisur. Mbajeni xhamin të pastër në verë dhe dimër.

Paketim i produktit
1 L
5 L
10 L
1 T
Windshield - Winter

LIKUJ I DIMTERRS
Xham i përparmë

Pluhuri, insektet dhe papastërtitë e tjera mund të mblidhen shpejt në xhamin tuaj të përparmë. Xhami i përparmë i ndotur mund të bllokojë pamjen tuaj gjatë vozitjes dhe mund ta bëjë makinën Tuaj të duket si e braktisur. Mbajeni xhamin të pastër në verë dhe dimër.

Paketim i produktit
1 L
5 L
10 L
1 T
Antifreeze G11 -36

ANTIFRIZ
G11 -36°C

Parandalon çarjen e rezervuarit për shkak të zgjerimit nga ngrirja e ujit, duke zgjedhur antifrizin më të mirë për automjetin Tuaj.

Paketim i produktit
1 L
5 L
10 L
1 T
Antifreeze G11 -100

ANTIFRIZ
G11 -100­­°C

Parandalon çarjen e rezervuarit për shkak të zgjerimit nga ngrirja e ujit, duke zgjedhur antifrizin më të mirë për automjetin Tuaj.

Paketim i produktit
1 L
5 L
10 L
1 T
Antifreeze G12 -36

ANTIFRIZ
G12 -36°C

Parandalon çarjen e rezervuarit për shkak të zgjerimit nga ngrirja e ujit, duke zgjedhur antifrizin më të mirë për automjetin Tuaj.

Paketim i produktit
1 L
5 L
10 L
1 T
Antifreeze G12 -100

ANTIFRIZ
G12 -100­­°C

Parandalon çarjen e rezervuarit për shkak të zgjerimit nga ngrirja e ujit, duke zgjedhur antifrizin më të mirë për automjetin Tuaj.

Paketim i produktit
1 L
5 L
10 L
1 T
Antifreeze G13 -36

ANTIFRIZ
G13 -36°C

Parandalon çarjen e rezervuarit për shkak të zgjerimit nga ngrirja e ujit, duke zgjedhur antifrizin më të mirë për automjetin Tuaj.

Paketim i produktit
1 L
5 L
10 L
1 T
Antifreeze G13 -100

ANTIFRIZ
G13 -100­­°C

Parandalon çarjen e rezervuarit për shkak të zgjerimit nga ngrirja e ujit, duke zgjedhur antifrizin më të mirë për automjetin Tuaj.

Paketim i produktit
1 L
5 L
10 L
1 T