Oбјавуваме дека заради нашиот извонреден раст, се префрламе на нова локација на 1 септември.

Истата пријателска услуга ќе продолжиме да ја нудиме на нашата нова адреса на булеварот Гоце Делчев бб што ќе ни овозможи да понудиме уште поголем избор на производи и услуги. Ние сме веднаш покрај поранешниот колеџ Yahya Kemal или центарот за дневен престој. Ве покануваме на нашeтo отворање на 4 јули. Дојдете и помогнете ни да го прославиме овој големиот потег! И да, нашиот телефонски број е ист: +389 34 345 981.