Ju njoftojmë se për shkak të rritjes sonë të jashtëzakonshme, ne do të zhvendosemi në një lokacion të ri në 1 Shtator.

Të njëjtin shërbim miqësor do të vazhdojmë ta ofrojmë në adresën tonë të re në bulevardin Goce Dellçev pn, që do të na lejojë të ofrojmë një përzgjedhje edhe më të madhe të produkteve dhe shërbimeve. Ne jemi menjëherë pranë ish-Kolegjit Yahya Kemal ose Qendrës për qëndrim ditor. Ne ju ftojmë në hapjen tonë më 4 korrik. Ejani dhe na ndihmoni të festojmë këtë lëvizje të madhe! Dhe po, numri ynë i telefonit është i njëjtë: +389 34 345 981.