АБ НОВОСЕЛСКИ ДОО Струмица, компанија со модерен сервис, производствен капацитет за течности за автомобили и продавници за авто делови во повеќе градови, поради проширување на обемот на работа има потреба од вработување на:

РАБОТНИК ВО АВТОСЕРВИС (1 извршител)

Квалификации:

 • Завршено минимум средно образование;
 • Работно искуство на ваква или слична позиција;
 • Предност ќе имаат помладите и стручни кандидати;
 • Поседување на возачка дозвола Б-категорија.

Работни одговорности:

 • Демонтажа, монтажа и балансирање на пневматици;
 • Центрирање на геометрија на возила со најсовремено 3Д ласерско подесување;
 • Одржување и грижа за работниот простор;

Способности и вештини:

 • Комуникативност, организираност и одговорност;
 • Поседување на интегритет и лојалност
 • Способност за работа под притисок и со кратки рокови
 • Способност за тимска и индивидуална работа
 • Почитување и примена на пропишаните процедури и интерни акти на компанијата

Ние нудиме:

 • Пријатна работна атмосфера;
 • Редовни месечни примања;
 • Сите кандидати ќе бидат тестирани, а одбраните ќе поминат и платен тест период.
 • Полно работно време 40 часа неделно.

Ако сте заинтересирани да се приклучите на нашиот тим и ги исполнувате бараните услови, повелете аплицирајте на vrabotuvanje@ab-novoselski.com со назнака на работната позиција за која аплицирате, или на viber на 075 214 336.

Напомена: Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Статус: Затворен

Град: Струмица

Објавено на: 12 • 10 • 2022