EJANI PËR PJESË
QËNDRONI PËR SHËRBIMIN

+389 34 345 981

Me çfarë merremi

Wholesale of spare parts for vehicles

Shitja e pjesëve për automjete

 • Makina
 • Furgonë
 • Kamionë
 • Automjete të rënda
Vehicle service & diagnostics

Diagnostifikim dhe servisim i automjeteve

 • Makina
 • Furgonë
 • Kamionë
Production of liquids for vehicles

Prodhimi i likuideve për automjete

 • AdBlue®
 • Ujë i distiluar
 • Antifriz
 • Likuid për xhama

Diapazon i gjerë i pjesëve origjinale për automjete në një vend

Diagnostifikimi profesional dhe mekanikë të trajnuar

Produkte të çertifikuara me cilësi të lartë për automjetin tuaj

AB Novoselski SERVIS

Nëse doni ta mbani makinën tuaj duke performuar në një nivel optimal dhe të zgjasni jetën e motorit, mos prisni që makina juaj të dërgohet ne servis.

Rritni sigurinë tuaj

Ruani vlerën e automjetit tuaj

Ulni kostot e mirëmbajtjes

Servis I ri, modern dhe bashkohorë I cili
është pjesë e grupacionit EUROSERVIS

KATALOGË PËR PJESË
ORGANIZUAR SIPAS GRUPEVE

Ne jemi gjithmonë këtu për Ju me paletën tonë të gjerë të produkteve, që përbëhet nga produkte me cilësi të lartë dhe origjinale. Klikoni në link për të shkarkuar katalogun.

LIKUIDE TË CILËSISË SË LARTË
NGA PRODHIMI YNË

Mirëmbani automjetin tuaj me produktet tona me formulë origjinale. Ulni sasinë e ndotjes së ajrit të shkaktuar nga motorët diesel me AUS 32 AB – AdBlue tonë. Gjithmonë përdorni ujë të distiluar për të parandaluar grumbullimin e shtersave të mineraleve në grykën e spërkatësve dhe pompën e makinës suaj. Mbani xhamin e përparmë të pastër në verë dhe dimër. Parandaloni që mbështjella të mos shpërthejë për shkak të zgjerimit kur uji ngrin, duke zgjedhur antifrizin më të mirë për automjetin tuaj.

RISITË E FUNDIT

NË MOMENTIN E PROMOVIMIT