АБ НОВОСЕЛСКИ ДОО Струмица, компанија со модерен сервис дел од ЕУРОСЕРВИС групацијата, производствен капацитет за течности за автомобили и продавници за авто делови во повеќе градови, поради проширување на обемот на работа има потреба од вработување на:

РАБОТНИК ВО КАФЕТЕРИЈА (1 извршител)

Квалификации:

 • Завршено средно образование;
 • Работно искуство во угостителство ќе се смета за предност;
 • Познавање на англиски јазик.

Работни одговорности:

 • Услужување на клиентите во сервисот;
 • Подготовка на пијалаци и служење.
 • Работа со апарат за еспресо.
 • Грижа за кафетеријата;
 • Следење на залихи (пијалаци, кафе…) и навремена набавка;
 • Други работни задачи поврзани со секојдневното функционирање.

Способности и вештини:

 • Одговорна, дружељубива и комуникативна личност
 • Поседување на интегритет и лојалност
 • Способност за тимска и индивидуална работа
 • Развиени организациски способности

Ние нудиме:

 • Редовни месечни примања;
 • Полно работно време 40 часа неделно.

Ако сте заинтересирани да се приклучите на нашиот тим и ги исполнувате бараните услови, повелете аплицирајте на vrabotuvanje@ab-novoselski.com со назнака на работната позиција за која аплицирате или пополенте ја електронската апликација претискајќи на синото копче погоре.

Напомена: Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Статус: Затворен

Град: Струмица

Објавено на: 28 • 12 • 2021