АБ НОВОСЕЛСКИ ДОО Струмица, компанија со модерен сервис дел од ЕУРОСЕРВИС групацијата, производствен капацитет за течности за автомобили и продавници за авто делови во повеќе градови, поради проширување на обемот на работа има потреба од вработување на:

СМЕТКОВОДИТЕЛ (1 извршител)

Квалификации:

 • Завршено високо образование од областа на економијата;
 • Работно искуство од најмалку 2 години како сметководител;
 • Одлично познавање на работа со компјутер;
 • Пожелно е искуство во работа со Пантеон;
 • Поседување на возачка дозвола Б-категорија.

Работни одговорности:

 • Прием и средување на влезна документација
 • Книжење на изводи, влезни фактури и останата документација
 • Подготовка на разни извештаи според потребите на компанијата
 • Проверка и книжење на патни налози
 • Водење на благајна

Способности и вештини:

 • Одговорна, темелна, аналитична, посветена и комуникативна личност
 • Поседување на интегритет и лојалност
 • Иницијативност и подготвеност за флексибилност во динамични услови на работа
 • Способност за работа под притисок и со кратки рокови
 • Способност за тимска и индивидуална работа
 • Почитување и примена на пропишаните процедури и интерни акти на компанијата
 • Развиени организациски способности
 • Потенцијал за континуиран професионален развој

Ние нудиме:

 • Обука на избраниот кандидат;
 • Можност за развој и унапредување;
 • Редовни месечни примања;
 • Полно работно време 40 часа неделно.

Ако сте заинтересирани да се приклучите на нашиот тим и ги исполнувате бараните услови, повелете аплицирајте на vrabotuvanje@ab-novoselski.com со назнака на работната позиција за која аплицирате или пополенте ја електронската апликација претискајќи на синото копче погоре.

Напомена: Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани

Статус: Затворен

Град: Струмица

Објавено на: 28 • 12 • 2021