АБ НОВОСЕЛСКИ ДОО Струмица, компанија со модерен сервис дел од ЕУРОСЕРВИС групацијата, производствен капацитет за течности за автомобили и продавници за авто делови во повеќе градови, поради проширување на обемот на работа има потреба од вработување на:

МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА – ПРОДАВАЧ (1 извршител)

Квалификации:

 • Завршено средно образование;
 • Работно искуство и познавање на авто делови се смета за предност;
 • Одлично познавање на работа со компјутер;
 • Поседување на возачка дозвола Б-категорија;
 • Познавање на англиски јазик.

Работни одговорности:

 • Услужување на купувачите и продажба на производите;
 • Работа со документи поврзани со секојдневното функционирање на продажното место,
 • Континуирано учење на специфичностите на производите,
 • Следење на залихата на артиклите,
 • Учество во редовни пописи на артиклите,
 • Редовно административно заведување на артиклите (влез-излез),
 • Други работни задачи поврзани со секојдневното функционирање.

Способности и вештини:

 • Одговорна и комуникативна личност
 • Поседување на интегритет и лојалност
 • Желба за работа во продажба;
 • Способност за тимска и индивидуална работа
 • Развиени организациски способности

Ние нудиме:

 • Обука на избраниот кандидат;
 • Можност за развој и унапредување;
 • Редовни месечни примања;
 • Полно работно време 40 часа неделно.

Ако сте заинтересирани да се приклучите на нашиот тим и ги исполнувате бараните услови, повелете аплицирајте на vrabotuvanje@ab-novoselski.com со назнака на работната позиција за која аплицирате или пополенте ја електронската апликација претискајќи на синото копче погоре.

Напомена: Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Статус: Затворен

Град: Струмица

Објавено на: 14 • 03 • 2024