АБ НОВОСЕЛСКИ ДОО Струмица, компанија со модерен сервис, производствен капацитет за течности за автомобили и продавници за авто делови во повеќе градови, поради проширување на обемот на работа има потреба од вработување на:

РАБОТНИК ВО АВТОМАТСКА АВТО ПЕРАЛНА

Квалификации:

 • Завршено средно образование;
 • Работно искуство на ваква или слична позиција;
 • Поседување на возачка дозвола Б-категорија.

Работни одговорности:

 • Водење на процесот и опремата за автоматско миење на возила;
 • Чистење на возилата по стандарди на компанијата и желбите на клиентите;
 • Мониторинг на секое возило што е пуштено во автоматската авто перална;
 • Движење и паркирање на возилата за време на процесот на перење и по завршеното перење предавање на чистите возила;
 • Одржување и грижа за деловниот простор;

Способности и вештини:

 • Комуникативност, организираност и одговорност;
 • Поседување на интегритет и лојалност
 • Способност за работа под притисок и со кратки рокови
 • Способност за тимска и индивидуална работа
 • Почитување и примена на пропишаните процедури и интерни акти на компанијата

Ние нудиме:

 • Пријатна работна атмосфера;
 • Редовни месечни примања;
 • Полно работно време 40 часа неделно.

Ако сте заинтересирани да се приклучите на нашиот тим и ги исполнувате бараните услови, повелете аплицирајте на vrabotuvanje@ab-novoselski.com со назнака на работната позиција за која аплицирате или јавете сè на телефонскиот број 075 374 516.

Напомена: Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Статус: Активен

Град: Струмица

Објавено на: 14 • 03 • 2024