Затворен

Шофер – Ц Категорија

АБ НОВОСЕЛСКИ ДОО Струмица, компанија со модерен сервис, производствен капацитет за течности за автомобили и продавници за авто делови во повеќе градови, поради проширување ...

Шофер – Ц Категорија2022-10-12T16:00:31+02:00

Работник во автоматска автоперална

АБ НОВОСЕЛСКИ ДОО Струмица, компанија со модерен сервис, производствен капацитет за течности за автомобили и продавници за авто делови во повеќе градови, поради проширување ...

Работник во автоматска автоперална2022-11-26T14:03:05+01:00

Менаџер за продажба – Скопје

АБ НОВОСЕЛСКИ ДОО Струмица, компанија со модерен сервис, производствен капацитет за течности за автомобили и продавници за авто делови во повеќе градови, поради проширување ...

Менаџер за продажба – Скопје2022-09-27T00:04:19+02:00

Работник во автосервис

АБ НОВОСЕЛСКИ ДОО Струмица, компанија со модерен сервис, производствен капацитет за течности за автомобили и продавници за авто делови во повеќе градови, поради проширување ...

Работник во автосервис2022-10-12T16:01:53+02:00

Работник во кафетерија

АБ НОВОСЕЛСКИ ДОО Струмица, компанија со модерен сервис дел од ЕУРОСЕРВИС групацијата, производствен капацитет за течности за автомобили и продавници за авто делови во ...

Работник во кафетерија2021-12-28T14:46:58+01:00

Менаџер за продажба

АБ НОВОСЕЛСКИ ДОО Струмица, компанија со модерен сервис дел од ЕУРОСЕРВИС групацијата, производствен капацитет за течности за автомобили и продавници за авто делови во ...

Менаџер за продажба2021-12-28T14:47:46+01:00

Хигиеничар

АБ НОВОСЕЛСКИ ДОО Струмица, компанија со модерен сервис дел од ЕУРОСЕРВИС групацијата, производствен капацитет за течности за автомобили и продавници за авто делови во ...

Хигиеничар2021-12-28T14:48:50+01:00

Сметководител

АБ НОВОСЕЛСКИ ДОО Струмица, компанија со модерен сервис дел од ЕУРОСЕРВИС групацијата, производствен капацитет за течности за автомобили и продавници за авто делови во ...

Сметководител2021-12-28T14:49:19+01:00
Go to Top