AB Novoselski TEAM

About AB Novoselski TEAM

This author has not yet filled in any details.
So far AB Novoselski TEAM has created 15 blog entries.

AB Novoselski filloi procesin e ribrandimit

Si njerëzit ashtu edhe kompanitë ndryshojnë me kalimin e kohës dhe kur ndodh kjo, atëherë ridizajnimi i markës bëhet i domosdoshëm. Meqenëse biznesi ynë ...

AB Novoselski filloi procesin e ribrandimit2020-11-10T21:42:30+01:00
Go to Top