Të gjitha pjesët tona rezervë janë të organizuara në 15 katalogë dhe ju mund t’i gjeni ato thjesht dhe shpejt. nëse nuk mund t’i gjeni atë që po kërkoni na tregoni dhe ne do të bëjmë më të mirën për të gjetur pjesën rezervë për ju. na kontaktoni direkt në +389 34 345 981, ose përdorni formën e kontaktit për të dërguar detajet e kërkesës suaj.

SHASIA DHE KOMPONENTËT

Listë e shkurtër e pjesëve më të rëndësishme të këmbimit të kësaj kategorie.

Shkarko
KABINA DHE KOMPONENTËT

Listë e shkurtër e pjesëve më të rëndësishme të këmbimit të kësaj kategorie.

Shkarko
RROTA E PESTË DHE KOMPONENTËT

Listë e shkurtër e pjesëve më të rëndësishme të këmbimit të kësaj kategorie.

Shkarko
BOSHTI DHE KOMPONENTËT

Listë e shkurtër e pjesëve më të rëndësishme të këmbimit të kësaj kategorie.

Shkarko
FRENAT DHE KOMPONENTËT

Listë e shkurtër e pjesëve më të rëndësishme të këmbimit të kësaj kategorie.

Shkarko
SUSPENSIONI DHE KOMPONENTËT

Listë e shkurtër e pjesëve më të rëndësishme të këmbimit të kësaj kategorie.

Shkarko
MOTORI DHE KOMPONENTËT

Listë e shkurtër e pjesëve më të rëndësishme të këmbimit të kësaj kategorie.

Shkarko
TRANSMETIMI DHE KOMPONENTËT

Listë e shkurtër e pjesëve më të rëndësishme të këmbimit të kësaj kategorie.

Shkarko
TIMONI DHE KOMPONENTËT

Listë e shkurtër e pjesëve më të rëndësishme të këmbimit të kësaj kategorie.

Shkarko
PJESA ELEKTRIKE DHE KOMPONENTËT

Listë e shkurtër e pjesëve më të rëndësishme të këmbimit të kësaj kategorie.

Shkarko
SISTEMI I SHKARKIMIT TË GAZRAVE DHE KOMPONENTËT

Listë e shkurtër e pjesëve më të rëndësishme të këmbimit të kësaj kategorie.

Shkarko
VAJRA DHE LUBRIFIKANTË

Listë e shkurtër e pjesëve më të rëndësishme të këmbimit të kësaj kategorie.

Shkarko
GOMA DHE DISQE

Listë e shkurtër e pjesëve më të rëndësishme të këmbimit të kësaj kategorie.

Shkarko
ZINXHIRË DËBORE

Listë e shkurtër e pjesëve më të rëndësishme të këmbimit të kësaj kategorie.

Shkarko
VEGLA

Listë e shkurtër e pjesëve më të rëndësishme të këmbimit të kësaj kategorie.

Shkarko