Makinat moderne po bëhen më të sigurta. Krahas sistemeve të shumta të sigurisë, këtu, mbi të gjitha, janë jastëkët e ajrit dhe rripat e sigurimit që na mbrojnë në rast aksidenti nga më e keqja. Sidoqoftë, vëmendje më e vogël i kushtohet rreziqeve të padukshme që na kërcënojnë gjatë ngarjes: pluhuri, alergjenët, gazrat e dëmshëm, bakteret dhe kërpudhat. Nëse nuk i ndryshojmë filtrat në mënyrë efektive dhe të rregullt, këta pasagjerë “të verbër” hyjnë në brendësi të makinës sonë pa asnjë pengesë – dhe kështu edhe në mushkëritë tona. Prandaj, ju duhet të ndryshoni filtrat rregullisht dhe gjithmonë të zgjidhni filtra origjinal MANN me cilësi 100%.